مشاوره حقوقی رایگان - کیفری -مزاحمت

سلام و خسته نباشید بنده در سال 94 یک واحد آپارتمان بانضمام یک باب پارکینگ از سازنده ساختمان خریداری نمودم و اجرای ساختمان تمام شد و در سال 96 تحویل شد. ولی در صورتجلسه تحویل موقعیت پارکینگ مشخص نشد بطور کلی نوشته شد. لازم به توضیح است که ساختمان دارای 4 واحد و 3 باب پارکینگ است که دو باب پارکینگ در اختیار مالک اولیه زمین قرار گرفته و یک باب نیز در اختیار بنده بود.
ولی سازنده در سال 97 یکی از واحده را که قاعدتا می بایست بدون پارکینگ معامله میشد، با پارکینگ فروخته و حتی در قولنامه مشخصات و موقعیت پارکینگی که در اختیار بنده بود را نوشته اند و خریدار به من گفت اینجا جای پارکینگ بنده هست و من گفتم اینجا سه باب پارکینگ دارد و قبلا واگذار شده که قانع نشد و رفته از من به عنوان مزاحمت و ممانعت از شکایت کرده، و کلانتری افسر میگفت چون پارکینگ ایشون مشخصا نوشته شده، شما می بایست پارکینگ را به ایشان تحویل دهید تا رفع مزاحمت شود. حتی من گفتم که این ساختمان طبق پروانه 3 باب پارکینگ دارد و هرسه قبل از تاریخ معامله خریدار جدید واگذار شده و ایشون مال غیر خریدند و باید به فروشنده مراجعه نماید که افسر قبول نکرد و موضوع را به کارشناس ارجاع داد.
سوالم اینه که بنده چه کار باید انجام دهم تا گرفتار نشده و احقاق حق نمایم. ممنون از بزرگواری

پاسخ ها :

پارکینگ مزاحمت ممانعت