مشاوره حقوقی رایگان - معاینه بکارت

سلام می خواستم بدونم برای حذف نام همسر در دوران عقد از شناسنامه پزشکی قانونی چه چیزی رو مد نظر قرار میده آیا فقط پارگی یا سالمی بکارت؟ ایا اینکه من و همسرم با لباس از طریق مالش الت تناسلی رابطه داشتیم اهمیتی داره و قابل تشخیصه و گواهی باکره بودن نمی دن؟ چون شنیدم بعضی ها میگن سایش لب ها هم لحاظ میشه میشه راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اگر قبلا طلاق گرفتید در رای دادگاه موضوع بکارت قید شده و بر اساس اون شناسنامه تعیین تکلیف میشه.و اگر طلاق نگرفتید موضوعاتی که مطرح کردید مشکلی پیش نمیاره.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر باکره هستید با نامه