مشاوره حقوقی رایگان - معاینه پرده بکارت برای طلاق در دوران عقد

سلام. من سه سال پیش با آقایی عقد کردم الان دارم جدا میشم پرده بکارتم سالمه الان دادگاه نامه پزشکی قانونی داده بفردا میرم برای معاینه میخواستم بپرسم فقط بکارت بررسی میشه یا برای رابطه مقعدی هم معاینه میکنند

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بسته ب نوع معاینه در دستور دادگاه بررسی خواهد شد ضمن اینکه اصولا معاینه پرده بکارت با توجه ب ثاثیر ان در باکره بودن یا نبودن مورد نظر است

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بکارت معاینه میگردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر صرفا بکارت مورد برسی قرار می گیرد