مشاوره حقوقی رایگان - عدم تشخیص غیرهمزمانی متن و امضا

با سلام و احترام
اردیبهشت امسال مبایعنامه ای بین خریدار و فروشنده نوشته شده است که متن و امضا-اثرانگشت آن یک ماه با هم فاصله دارد که بدلیل این موضوع به جرم جعل خواهان ابطال مبایعنامه از دادگاه شدم. اما در ارجاع مبایعنامه به کارشناس خط و امضا این امر تشخیص داده نشده است و نظر کارشناس بر هم زمانی متن و امضا بوده است. چگونه چنین چیزی امکان دارد و به چه طریق میتوانم پیگیری و به نظر کارشناس اعتراض کنم.
با تشکر

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

زمانی که نظر کارشناسی به شما ابلاغ شده میتوانید طی یک زمانی اعتراض به نظریه ی کارشناسی نمایید