مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده

سلام وکلای عزیز خسته نباشید
ببخشید من اردیبهشت ماه از تهران میومدم داخل اتوبوس بودم ولی رسیدیم کرمانشاه تصادف کردیم و کرمانشاه عمل کردم پروندم هم پزشک قانونیه کرمانشاهه،،آیا من میتونم پروندم رو به پزشک قانونی شهر خودم ایلام انتقال بدم؟؟در ضمن هنوز تعیین خسارت نشدم هنوز طول درمان دارم شایدم دوباره عمل کنم،،لطفا بگید که میتونم انتقالش بدم؟اگه میشه لطفا بگید چجوری انتقالش بدم ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا - دادسرا و دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است. ثانیا - بر فرض با این اقدام یعنی انتقال پرونده پزشکی قانونی کار پرونده خود را سخت می کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است.