مشاوره حقوقی رایگان - درخت گردو در زمین مشاعی که توسط یکی از وراث کاشته شده باشد

باسلام پدر بنده 60سال سن داره سال 1370زمینی را توسط خود و 4برادر دیگر خریداری کرده اند ولی سند زمین به اسم پدر بزرگم هست وفوت کرده از سال 70پدرم اقدام به کاشت حدود 40نهال گردو کرده وتا الان مشغول آبیاری آن هست در ضمن وکالت نامه از پدر بزرگم دارد برای امور باغداری وکل هزینه های این 30سال پدر بنده برای نگهداری درختان متحمل شده الان که برادران دیگه درخواست تقسیم زمین را داده اند آیا پدرم میتواند ادعای درختان را بکند یا قطع یا از برادران پول بگیرد بابت درختان ممنون اگه راهنمایی کنی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر
خواهد بود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قطع خیر. ولی می تواند قیمت درختان را مطالبه کند.