مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آتلیه

سلام من 10 ماه پیش عروسی کردم و توی این ده ماه عکس و فیلم هامو نگرفتم حالا که رفتم بگیرم میگه بابت هر عکس 25 هزار باید بدید یعنی 300 تا عکس گرفته خوب و یا بد بعد برایرهرکدوم 25 بدیم بجز هزینه چاپ و...
و درکنار اون با یکی از اقوام ما دوست بوده رفته یکسری صحبت کرده که باعث شده سر این فیلم و عکس ها یه آشوبی به پا بشه میخوام بدونم چجور باید شکایت کنم بیشتر سر اینکه اونجا آتلیه است یا محل آشوب ب پا کردن

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت عکسها از طریق اتحادیه پیگیری کنید واگر درگیری لفظی و مشکلات دیگر به وجود آمده باید بررسی شود تا شکواییه مناسب تنظیم گردد