مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارات وارده از شاکی بعد از برائت از اتهام انتسابی

سلام و عرض ادب
خلاصه عرض کنم که از دوسال گذشته بنده مورد اتهام واهی جعل و کلاهبرداری در ملک موروثی از طرف احدی از ورثه شدم و جهت دفاع از اتهامات وارده وکیل گرفتم و سند ملکی یکی از آشنایان رو هم به عنوان وثیقه به دادگاه دادم.چند روز پیش که رای برائت به نفع من صادر شد خواستم راهنمایی بفرمایید ایا هزینه وکیل و یا چه چیزهایی دیگری رو میشه و میتونم از شاکی مطالبه کنم.ضمن بیان این نکته که در این مدت صاحب سند ملکی که در ضرف فروش و نقل و انتقال آن بود در وثیقه به خاطر این موضوع فرصت های خوبی رو از دست داد.ایا میشه برای جبران اون مطالبه خسارت کرد؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هزینه وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است.