مشاوره حقوقی رایگان - کیفری ترک انفاق

با سلام و احترام زوجه اینجانب در تاریخ 18-10-1397 در دادسرا عنوان نموده از فروردین ماه 1397 بنده به ایشان نفقه نداده ام.
طبق توافق انجام شده با زوجه در سال 1397در نزد بازپرس تعهد داده ام ماهانه سیصد هزار تومان پول به حساب بانکی زوجه واریز کنم.
از فروردین مرتب و منظم ماهانه 300 هزار رو واریز کرده ام ولی بنده در مهر ماه 1397 نتونستم واریز کنم ولی در آبان ماه 600 هزار تومان (بابت نفقه مهر و آبان97) به حسابش واریز نموده ام
آیا بابت عدم واریز نفقه در مهر ماه 97 ( ولی در آبان 97 جبران نموده ام ) مرتکب جرم شده ام یا خیر ؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

عدم پرداخت نفقه زمانی جرم محسوب میشود که شما علیرغم داشتن توان مالی،از این کار استنکاف کنید.با توجه به این موضوع شما جرمی مرتکب نشدید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر جرمی واقع نشده وفیش های واریزی را در پرونده بگذارید