مشاوره حقوقی رایگان - حق باز کردن درب به کوچه بن بست کمتر از 20 متر

بنده ملکی خریده ام که غربا به خیابان 12 متری باز میشود و شمالا به کوچه ای به طول 13 متر که تمام طول کوچه را شامل میشود که تا الان به کوچه درب نداشتیم و عرض کوچه 3/20 متر میباشد و ملک انتهای کوچه را هم خریدم و هر دو ملک را به هم ادغام نمودم و به غیر از من فقط یک ملک وجود دارد که به کوچه درب دارد و الان همان یک نفر مدعی است که من فقط از انتهای کوچه که درب داشتم میتونم رفت و آمد کنم و از ملک قبلی نمی تونم درب باز کنم در حالی که هر 3 ملک یک مالک داشت که تفکیک نموده است آیا من حق دارم درب دیگری باز کنم ؟ با تشکر از جناب عالی

پاسخ ها :

باز کردن درب به کوچه بن بست