مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک دارای مستاجر

سلام. بنده خانه ای خریداری کرده ام که طبقه دوم آن مستاجر دارد و در مبایعه نامه خرید ملک این مورد ذکر نشده است و یک ماه دیگر قراراست خانه را تحویل من بدهند که به تازگی به ما گفتند که مستاجر دارد و تا موعد قرارداد 6ماه باقی مانده است. من میتوانم برای طبقه دوم تخلیه بدهم یاخیر؟لازم بذکر است که خانه مسکونی است اما بهزیسیتی غیردولتی سکونت می‌کند.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مستاجر حق دارد تا پایان قرارداد در محل بماند. شما می توانید علیه فروشنده دادخواست تحویل مبیع و اگر در مبایعه نامه شما وجه التزام تاخیر در تحویل مبیع قید شده است ، می توانید از فروشنده وجه التزام بگیرید. در غیر اینصورت خسارت تاخیر یا اجرت المثل از فروشنده می توانید دادخواست بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بعد از انقضا اجاره به عنوان قائم مقام مالک قبلی میتوانید نسبت به تخلیه اقدام نمایید