مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک تحت اجاره

باسلام .عرفاً ملکی را که به مدت یک سال در اجاره مستاجر است را ازماه چندم میتوان برای فروش گذاشت ومشتری برای بازدید برد؟آیا بهتراست درماههای آخراجاره این کارانجام شودیا درماههای اولیه اجاره نیزممکن است.

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اصولا فروش ملک موضوع اجاره منع قانونی ندارد و مستاجر درصورت تقاضای مالک می بایست شرایط بازدید را فراهم نمایند. مگر در صورت توافق بر عدم امکان فروش در قرارداد اجاره در مدت قرارداد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
با حفظ حقوق مستاجر مي توان فروخت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت توافق طرفین و بر اساس آنچه در قرارداد آمده هر زمانی می‌تواند اینکار را انجام داد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام طبق قانون مستاجر حق انتفاع از مورد اجاره در مدت اجاره را دارد و چنانچه بازدید سبب مزاحمت در انتقاع شود میتواند از آن جلوگیری نماید علی ایلحال این موارد توافقی است و باید با مستاجر در مورد زمان بازدید هماهنگی کنید زیرا که شما بدون اجازه مستاجر حق ورود ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما هر زمانی می تواتید بفروشید اما تا پایان قرارداد مستاجر مالک منافع است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما در هر زمانی میتوانید خانه را انتقال بدهید ولی برای بازدید خانه باید با مستاجر توافق نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام زمان خاصی ندارد با توافق مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که مدت قرارداد اجاره تمام نشده نمی توانید مشتری ببرید مگر اینکه مستاجر اجازه بدهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به عرف منطقه دارد معمولاً از دو ماه قبل

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از ابتدای اجاره امکان پذیر است به شرطی که مزاحمتی برای مستاجر ایجاد نشود و راضی باشد در غیر اینصورت قانونا تا پایان انقضای اجاره حق ایجاد مزاحمت برای وی را ندارید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

فرقی ندارد مالک میتواند هر وقت بخواهد ملک خود را بفروشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بایستی با مستأجر توافق در بازدید داشته باشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بازدید نباید سبب مزاحمت مستاجر شود. در 2 ماه آخر منطقی تر است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون اگر مستاجر اجازه ندهد شما نمیتوانید کسی را ببرید تا زمانیکه تخلیه شده باشد مگر اینکه توافق دیگری کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

در هر زمان ممکن است و منع قانونی ندارد. مگر مستاجر اجازه ی ورود ندهد که تا زمان تخلیه منزل نمی توان اقدامی کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
الزامی در این خصوص وجود ندارد مگر اینکه شرط عدم فروش کرده باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هر زمان که مایل هستید با حفظ حقوق مستاجر
بازدید توافقی است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در هر صورت نیاز به رضایت و اذن مستاجر دارد چرا که منافع تا پایان مدت اجاره در مالکیت مستاجر است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر لحظه امکان‌ فروش وجود دارد لیکن جهت بازدید باید از مستاجر اجازه گرفت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

عرف خاصی ندارد مستاجر باید برای بازدید رضایت داشته باشد...

رامین صمدی شیخطبقی

جناب آقای رامین صمدی شیخطبقی :

مستاجر تا پایان مدت اجاره می تواند از بازدید ملک توسط شما یا هر شخص دیگر ممانعت نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اصولا فروش ملک موضوع اجاره منع قانونی ندارد

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

شما هر وقت بخواهید میتونید ملک رو بفروشید ولی تحویل ملک به خریدار باید پس از مهلت اجاره باشه

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
تا زمانی که اجاره منزل تمام نشده مجاز به این کار نخواهید بود ، زیرا از باب مزاحمت میتواند از شما شکایت نماید ، در ضمن تکلیفی به باز نمودن درب منزل نخواهد داشت ، مگر اینکه در قرار داد اجاره به این موضوع اشاره شده باشد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شما می توانید در همان روز انعقاد عقد اجاره هم ملک خود را بفروشید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

قانون در این مورد مسکوت است ولی با فروش ملک خریدار جانشین شما در قرارداد اجاره میشود و موجر محسوب میگردد

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

هر وقت بخواهید میتوان ملک را فروخت.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوافق امکانپذیر است و‌درصورت عدم‌توافق یا عدم قید در قرارداد اجاره ، تا پایان مدت اجاره بدون اجازه مستاجر چنین امری امکانپذیر نیست