مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین مهریه

سلام
همسرم چند سال قبل مهریه اش را به اجرا گذاشت و حسابهای بانکی ام را توقیف کرد اما از وجود ملک اطلاع نداشت من هم از ترس توقیف ملک مهریه به کارمندم وکالت فروش دادم و او هم سند را بنام خودش کرد بعد از مدتی روابط با همسرم خوب شد و حالا که میخواهم ملک را برگردانم کارمندم این کار را نمیکند
سوال من این است: اگر همسرم دادخواست ابطال سند را بکند و سند را برگرداند برای من مجازاتی پیش رو هست؟ و با توجه به اینکه الان مشکلی با همسرم ندارم آیا قابل بخشش است؟
و آیا سوء سابقه محسوب میشه؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام شکایت شما حقوقی می باشد و ربطی به سوء سابقه ندارد.