مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

بنده با اجرا گذاشتن مهریه خود از طریق ثبت اسناد و با وجود صدور اجراییه همسر بنده اقدام به انتقال قطعی سند خودروی خود به نام مادرشان کرده اند و این انتقال در همان روز که ابلاغ صورت گرفته انجام شده است و بنده شکایت حقوقی ابطال سند و معامله صوری مطرح کرده ام آیا موفق میشوم که محکوم کنم هر چند مهریه بنده تعیین تکلیف شده و در حال دریافت هستم و نتیجه چه میشود تورو خدا راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

ببخشید پس چرا بعد از صدرو اجراییه وهمزمان با ابلاغ این انتقال صورت گرفته؟ الان بنده چکار میتوانم بکنم و این خود مصداق بارز فرار از دین است و باید باطل شود.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

می توانید به استناد ماده 21 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی شکایت کیفری مبنی بر فرار از دین مطرح کنید.

پرسشگر :

قبلأ شکایت کیفری کردم اما قرار منع تعقیب صادر شده و طبق رأی وحدت رویه 774پرونده مختومه شد و حالا شکایت حقوقی فرار از دین، ابطال سند، فک پلاک و صوری بودن معامله رو مطرح کردم آیا به نفع بنده رأی صادر میشه؟ تورو خدا اگر چنین پرونده ای داشتید نتیجه چه شده! کمکم کنید ممنون

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام اگه ثابت كنيد معامله صوري بوده و پولي رد بدل نشده دادگاه معامله رو باطل خواهد كرد

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

اگر همسرتان از طریق دیگری قادر به پرداخت باشد موضوع منتفی ست.