مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از سیمکارت

سلام من با همسرم به مشکل خوردیم وایشان از سیمکارتی که به نام من بوده ولی در اختیار ایشان بوده واسه خودش پیام تهدید امیز فرستاده وطرح شکایت کرده وبنده به جلسه دادگاه نرسیدم ورای به حبس وشلاق واسه من بریده شده من چطوری میتونم ثابت کنم پیامها رو خود همسرم فرستاده درضمن قبلا هم با همین کلک من رو محکوم کرده بود ولی رضایت داد ولی الان از اجرای احکام واسم پیام اومده که خودمو معرفی کنم واسه اجرای حکم

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

فعلا با یک ضامن معتبر برید و واخواهی بدهید. تنها راهش این است که درخواست استعلام بی تی اس خط موبایل را بدهید و ثابت کنید سیم کارت در گوشی خانم بوده و یا با شهادت ثابت کنید در آن زمان در آن محل نبوده اید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

در هر صورت خط به نام شما بوده ثانیا رای صادره وقطعی شده ‌‌پرونده در اجرای احکام است جهت اجرای حکم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید خودتون رو اجرای احکام معرفی کنید