مشاوره حقوقی رایگان - اتهام هک حساب بانکی

سلام سال پیش پدرشوهرم که ترکیه هستن با همسرم تماس گرفتن (ماارومیه هستیم)وگفتن که شخصی ازبوشهربه من بدهکاره ومن شماره کارت توروبهش دادم تابرات واریزکنه بعدازاینکه واریزکرد توام از صرافی بزن به شماره حسابی که برات میفرستم؛چند دقیقه بعدازاینکه پول رو انتقال دادن شخص با همسرم تماس گرفت و گفت که حساب منو هک کردی وهمون لحظه حساب همسرم مسدود شدوچند روزبعد ابلاغیه اومد بعد ازاین موضوع پدرشوهرم دست نوشته ای از این آقا به همراه کارت ملی همین شخص فرستاد که دراون نوشته شده بود بنده این مبلغ رو بدهکارم که ما مستندات و وثیقه رو به دادگاه ارومیه ارائه دادیم بعداز چند ماه از بوشهرابلاغیه اومد و درخواست مدارک و مستندات کردن که باز هم ارائه دادیم چند روز پیش عصرروزجمعه تماس گرفتن و گفتن که قاضی هستم از دادیاری بوشهرتو محکوم هستی باید پول و برگردونی ومدارک پدرتو برامون از طریق واتساپ بفرست ولی همسرم گفتن من اینکارو نمیکنم ابلاغ کنین تا بفرستم الان ابلاغ فرستادن وما نمیدونیم چیکار کنیم آیا لایحه ای تنظیم کنیم که ازپلیس فتا درخواست پیگیری هک شدن یا نشدن حساب رو داریم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

طی لایحه مستندات و درخواستتون را به دادگاه ارائه بدهید. درخواست کارشناسی هم بدهید. موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر دارد برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در بوشهر وکیل بگیرید. حتما مواردی که دادگاه خواسته بفرستید.