مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضا با فریب

یک کلاهبردار که خودش رو به عنوان وکیل دادگستری جا زده بود چند وقت پیش گفت موسسه داوری بزنیم که من برات پروانه داوری بگیرم بعد از تشکیل موسسه برا خودش پروانه داوری گرفت وبا پروانه وکالت من داره کار میکنه وبا حیله وفریب امضاهای اساسنامه و...رو ازم گرفت حال چه کار میتوانم کنم درضمن الان تحت عنوان کلاهبردار از طریق جعل عنوان تحت تعقیبه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به نظر پس از صدور قرار مجرمیت و ارسال پرونده به دادگاه ، دادخواست ابطال موسسه داوري می توان داد.