مشاوره حقوقی رایگان - ادعای باکره بودن زوجه

سلام
بنده وهمسرم دوسال با هم زیر یک سقف زندگی کردیم حالا بعد گذشت دوسال که هنوز شرایط برگزاری عروسی فراهم نبود به مشکل خوردیم , خانم در پرونده تمکین بنده ادعا کردن که باکره هستن،سوال من اینه ما تو این مدت رابطه داشتیم آیا از طریق پزشک قانونی قابل تشخیص که رابطه داشتیم شاید پرده از نوع خاصی باشه که با رابطه هم باکره بمونن؟

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر پرده ارتجاعی باشه و اصطلاحا حلقوی بوده باشه ممکنه باکره مانده باشند. اگر از پشت هم رابطه داشته اید و قابل اثبات باشد میتواند موضوع بکارت را منتفی نماید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما درخواست کنید که به پزشکی قانونی ارجاع بشه.
پرده حتی اگر از نوع ارتجاعی باشه قابل تشخیص است، و این تصور اشتباه همسر شما است که چون خونریزی نداشته حتما معلوم نمیشه