مشاوره حقوقی رایگان - ادعای باکره بودن زوجه

بنده به مدت یک سال با زنم رابطه داشتیم ولی می خوایم جدا بشیم و ایشون با توجه به اینکه من باهاش رابطه داشتم گواهی سلامت بکارت از پزشک قانونی آورده. وقتی شورای حل اختلاف ایشون به پزشک قانونی ارجاع دادن پزشک قانونی نوشته بود نوع پرده ارتجاعی. و بدون ضربه و جراحت.
سوال من اینجاست مگه میشه پزشک قانونی اشتباه بکنه و اینکه امکان هست نامه پزشک قانونی جعل کرده باشه؟ برای اثبات عدم سلامت بکارت چکار باید کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به نامه پزشکی قانونی اعتراض کنید

یک وکیل

تشخیص با پزشک قانونی هست .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نامه پزشکی قانونی اعتراض کنید