مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل سایت شرط بندی

با سلام بنده متاسفانه مبلغ 300 میلیون تومان در سایت های شرطبندی از دست دادم و یک وکیلی به بنده قول داد حتما پول رو میتونه پس بگیره و 20 میلیون چک نقد شده و 30 میلیون هم چک دستش هست بدون تاریخ یعنی کلا 50 میلیون تومان حق الوکاله گرفته ولی هیچکاری بعد از دوسال نکرده آیا میتونم ازش شکایت کنم و تمام مبالغ رو ازش بگیرم؟؟؟؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .این موضوع نیاز به بررسی قرارداد فی مابین دارد ر کل وکیل تعهدی به نتیجه ندارد