مشاوره حقوقی رایگان - وکیل پول گرفته الان کاری انجام نداده

سلام سال 98 ما یک وکیل گرفتیم به اسم ت.س که الان حدودا 4 ساله کاری انجام نداده ما سند زمین 20 هکتاری داشتیم اما متاسفانه منابع طبیعی زمین گرفته و الان هم این وکیل هیچ کاری نکرده چطوری از وکیل شکایت کنم 30میلیون هم پول گرفته 30 درصد هم زمین بعد از اتمام کار بهش وعده شده بود

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر هیچ کاری نکرده از طریق دادسرای انتظامی وکلا در کانون وکلای متبوع وی شکایت خود را ثبت کنید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی طی اظهارنامه ای تقاضای اعلام اقدامات صورت گرفته را نمایید. بدوا درنظر داشته باشید تعهد وکیل به نتیجه نمی باشد ولیکن درصورت تخلف و یا قصور می توانید از طریق دادسرای انتظامی وکلا اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع اراضی موات و دفاع در مقابل اداره منابع طبیعی تخصصی میباشد

شما باید ابتدا دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده واحده و ابطال رای کمیسیون یا اعتراض به آگهی منابع ملی و اثبات مالکیت را به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید

و کارشناس رسمی با بررسی موقعیت زمین و آثار کشت و احیا
و با بررسی عکس های هوایی ، نظریه کارشناسی خود را اعلام خواهد کرد

و شما باید اثبات نمایید که زمین در سال های قبل دارای اثار احیا بوده است تا دادگاه حکم به مستثنیات بودن زمین صادر نماید

و باید مشخص گردد که آیا اراضی دارای پلاک ثبتی اصلی و فرعی میباشد یا خیر
و ....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی وکالت تعهد به نتیجه نیست بلکه تعهد به وسیله است اگر شبهه ای دارید از وکیلتان درخواست کنید جزئیات اقدامات صورت گرفته را به شما توضیح دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دادسرای انتظامی وکلا در کانون وکلا شکایت خود را ثبت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کانون وکلا یا مرکز وکلا پیگیری کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید از طریق کانون مربوطه طرح دعوا نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

وکالت وکیل تعهد به نتیجه نیست

بلکه تعهد به وسیله است

از وکیلتان درخواست کنید جزئیات اقدامات صورت گرفته را به شما توضیح دهد

چرا که قطعا" اقداماتی چون اعلام وکالت و ارجاع لایحه و پیگیری های لازم را انجام داده و اقدامات وکیل مثل یک پزشک کارش فنی است بنا نیست بیل کلنگ بردارد پی بکند لذا کارش چون فنی است شاید از دید شما پیدا نباشد پرونده ی مطروحه گویای اقدامات ایشان می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وکالت تعهدبه نتیجه نمی باشد قرارداد خود را مرور نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق مراجع انتظامی وکلا پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اول متوجه شوید عضو کانون وکلاست یا مرکز مشاوران اقدام کنید