مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام فاطمه زهرا

سلام ببخشید یکی از دوستای من اسمش تو شناسنامه فاطمه زهراست ولی از بچگی یلدا صداش میکردن حتی جوری بوده که خودش تا 6 سالگی نمیدونسته که اسمش اینه بعد الان به خاطر دل خودش میخواد عوض کنه اسمشو همین یلدا بذاره . اسم فاطمه زهرا رو دوست داره ولی چون هیچکس صداش نکرده تا حالا. راحت نیست باش و میخواد عوض کنه . میتونه ؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً تغییر اسم مذهبی به غیرمذهبی توسط اداره ثبت انجام نخواهد شد و باید از طریق دادگاه دادخواست تغییر نام تقدیم نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند درخواست خود را به اداره ثبت بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتواند دادخواست دهد اما موفق نخواهد شد . چون اسامی ائمه غیر قابل تغییر است و اگر رای بدوی هم صادر شود، در تجدیدنظر رد خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تغییر اسم مذهبی سخت است اما از طریق ثبت احوال اقدام کند و در صورت عدم موافقت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
تغییر اسم امری دشوار اما ممکن است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازثبت احوال پیگیری نمایید،امکان تغییر نام وجودخواهدداشت