مشاوره حقوقی رایگان - اختيارات وكيل

سلام به شخصی وكالت كاری داده ام و در وكالت كاری حق انتخاب وكيل دادگستري و همچنين انعقاد قرارداد مالي با وكيل دادگستري را هم داده ام. و ايشان با وكيل دادگستري يك قرارداد حق الوكاله امضا كرده است و در قرارداد حق الوكاله اختيار فروش و انتقال ملك را هم به وكيل دادگستري داده اند. سئوالم اين است كه با توجه به اينكه من به ايشان اختيار انعقاد قرارداد مالي با وكيل دادگستري داده بودم آيا ايشان مي توانسته است كه اختيار فروش ملك را هم در قرارداد حق الوكاله به وكيل دادگستري بدهد؟؟ ممنون

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام وکیل شما صرفا در خصوص موارد اعطایی در وکالتنامه اختیار دارند