مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

اگر موکل حق عزل وکیل را برای همیشه از خود سلب و ساقط نموده باشد و وکیل را وصی بعد از ممات خود برای انجام موارد وکالت قرار داده باشد. حالا چنانچه موکل در حال حیات باشد تا چه حد بر موارد وکالت خود اختیار دارد آیا می تواند در ملک مورد وکالت خدا و تصرف نماید و یا آنرا به دیگری بفروشد

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حق فروش ربطی به عدم عزل ندارد لیکن اگر حق وکالت فروش با حق عدم عزل هردو به وکیل داده شده بلی میتواند

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

اگر صرفا رابطه وکیل و موکل باشد و مبایعه نامه یا مورد دیگری وجود نداشته باشد موکل به عنوان اصیل می تواند در ملک مورد وکالت تصرف نماید