مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار

با سلام حدود 8 ماهی هست در شرکتی خصوصی مشغول به کار هستم، و به دلیل رفتار بد کارفرما و ندادن حقوق میخام استعفا بدم که کارفرما قبول نمیکنه، هیچ قراردادی با هم نبستیم اما یه سفته برای حسن انجام کار از من کارفرما گرفته و الان هم میگه با استعفات موافقت نمیکنم، خواستم راهنمایی کنید که باید چه کار کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام رابطه کارگری وکارفرمائی بنحوشفاهی نیز برقرار می گردد وبصرف شفاهی رابطه بر قرار است ودر صورتی که هنگام ورودبکار اموزش های توسط کارفرما به شماداده شده است ودر ایام اموزش حقوق کامل دریافت نموده اید ممکن است مزایای شما از سوی کارفرما پرداخت نگردد در هرصورت شما حق استعفا دارید وسفته های شما هم باید مسترد گردد موضوع را از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنیدموفق باشید .