مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت امضا در چک

با سلام
من قراره دو فقره چک رو جهت خرید سرویس چوب به دوست فروشنده بدهم دوتا سوال دارم
1. اگه امضای اینجانب نسبت به امضای سیستم بانک در حد خیلی کم مغایرت داشته باشه (نسبت به امضای اصلی شکلش کشیده تر باشد)
آیا بانک چک را پرداخت می نماید؟ و آیا می شود جهت اطمینان پشت چک را دو امضا نمود که مشکلی پیش نیاید؟
2. آیا نیاز است با اینکه چک به در خواست فروشنده در وجه حامل نوشته می شود ولی چون خودش حضور ندارد از دوستش رسید بابت چک دریافت شود.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طبق قانون جدید چک رانباید دروجه حامل صادرکنید چک رابنام شخص معین صادرکنید
امضای پشت چک ظهرنویسی محسوب میشود شماکه صادرکننده چک هستید نباید پشت چک راامضاکنید