مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت امضا

با سلام.از طرف شرکت خودم چکی داشتم که دست کسی امانت بوده و طرف آگاه بوده.چک امضا داشته ولی مهر شرکت رو نداشته،و قرار بوده چک تعویض بشه و برگردونه.متاسفانه چک رو برگ زده و چک با مغایرت امضا برگشت خورده،دادخواست صدور اجرائیه داده دادگاه بدون وقت نظارت اجرائیه مستقیم کشیده؟؟آیا کار دادگاه درسته؟؟؟من باید چیکار کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
شما می توانید حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید و وجه چک را پرداخت کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مطابق اصلاحات قانون چک،درخواست صدوراجراییه بهمین شیوه عمل میشود شما دادخواست ابطال اجراییه بزنید و دستورموقت جلوگیری از عملیات اجرا درصورتیکه قاضی دلایل وشما ا بپذیرد میتوانید جلو اجرا با بگیرید وگرنه ممکن نمیباشد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

قبل از هرگونه اقدامی بایستی اظهار نامه می فرستادید