مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر متوفی به پسر

برادرم پنجاه و یک سال سن دارد و به دلایل مالی سالهای زیادی را در زندان بوده در حال حاضر با عفو آزاد گردیده و دچار افسردگی شده و همچنین تمام دندانهایش را از دست داده و دچار ضعف جسمانی و چشمانش ضعیف و واریس پا دارد همچنین به علت صافی کف هردو پا درد شدید در پاها دارد با توجه به اینکه پدرم بازنشسته آموزش و پرورش بوده و دو سال است که فوت کرده و مادرم نیز در قید حیات نیست برادرم نه راه درآمدی دارد و نه سرمایه ای نه جایی برای زندگی و نه بیمه ای برای درمان و مریض احوال هم هست حقوق پدرم هم در حال حاضر هیچکس نمیگیره چون نه همسری داشته و نه دختر مجرد آیا با توجه به شرایط خاصی که برادرم دارد امیدی هست که شورای پزشکی رای به از کار افتادگی بدهد؟ آیا برای مراجعه به شورای پزشکی غیر از نامه روان پزشک و مشاور برای مشکلات جسمانی هم باید از هر پزشک متخصص جداگانه معرفی شود یا نامه یک پزشک عمومی کافیست ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به اعتقاد بنده خیر زیرا مستمری برای بازماندگان شرایط خاص دارد مگر اینکه اداره بیمه توضیحات شما را قبول نماید