مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پسر

سلام وقت بخیر، من به همراه مادرم مستمری پدرم که 30 سال آموزش پرورش خدمت کرده رو میگیریم، من الان 25 سالم شده میخواستم بدونم حقوق من کلا قط میشه یا بعد از قطع ب حقوق مادرم اضاف میشه؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت عدم اشتغال به تحصیل و ارائه گواهی آن و همچنین داشتن شغل میتمری شما فقط قطع میشود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به ذکور بودن جنابعالی در صورت عدم تحصیل در مراجع دانشگاهی مستمری شما قطع خواهد شد و به مستمری مادرتان اضافه می گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به مستمری مادر اضافه می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر پسر هستید بعد از 25 سالگی مستمری قطع خواهد شد. و به مادر شما اضافه خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام به مستمری مادر اضافه میشود.