مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازنشستگی تامین اجتماعی

سلام خسته نباشید لطفا بفرمایید اگه کارفرما بیمه را از حداقل بیشتر واریز کرده باشد مثلا سال 21 و22 کار بمدت دو سال وکارگر فوت کندمستمری که به خانمش میرسه حداقل حساب میشه یا میانه بگیر
یا اگر قبل از فوت با 62 سال سن و22 سال سابقه کار که دو سال اخر حق بیمه بیشتر از حداقل واریز شده تقاضای بازنشستگی بکنه مستمریش جز میانه بگیران حساب میشه یا حداقل بگیر ؟؟

پاسخ ها :

مستمری بازنشستگی تامین اجتماعی