مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین انجام کار

سلام و عرض ادب و احترام
اینجانب در حادثه کار دچار آسیب دیدگی شدید از ناحیه سائد دست چپ که طبق نظریه پزشکی قانونی بدین شرح می باشد
بریدگی (متلاحمه) همراه با قطع 9 عدد از تاندونهای پشت دست چپ که در اثر اصابت جسم برنده نامشخص در تاریخ 12/10/95 پذیرش بیمارستان حادث شده است و تحت عمل جراحی ترمیم شده اند. در حال حاضر صدمات به طور مطلوب التیام یافته است و ارش قطع تاندونها مجموعا به میزان (4/5در صد) دیه کامل انسان تعیین و ارش بی حسی ایجاد شده در پشت دست چپ به میزان (5/ درصد) دیه کامل انسان تعیین میگردد. سایر صدمات دیه مقدر دارند.
1. قطع 9 تاندون دیه مقرر دارند بجز ارش؟
2. دکتر معالج 20 درصد از کارافتادگی رو در نظر گرفته این از کار افتادگی به چه صورت محاسبه میشود ؟
آیا دادگاه در نظر میگیرد از کار افتادگی رو؟!
وکلای گرامی پاسخ واضح و مشخصی بدید چون اگه این مبلغ قابل توجهی نباشه بنده زندگی ام که تحت تاثیر این حادثه قرار گرفته و نمی توانم دنبالش رو بگیرم و شرکت ازم خواسته که گزارش رو به اداره کار نبرم تا مبلغی ناچیز سر هم بیاره موضوع رو، کمکم کنید لطفا

پاسخ ها :

یک وکیل

دوست عزیز حتما به یک وکیل مراجعه نمایید
2 اعتراض به گزارش پزشکی قانونی نمایی
3حتما به اداره کار و طرح دعوی مراجعه نموده
4 به غیر از اداره کار حتما در دادسرا شگایت نمایید
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

متاسفانه مواردی مشاهده شده که شرکت های بیمه مبلغ ناچیزی جهت خسارت پرداخت و طرف را مجبور به مصالحه میکنند پیشنهاد میشود که شکایت خود را در دادسرا و دادگاه پیگیری و رای قطعی را به شرکت بیمه ارائه دهید