مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین انجام کار

با سلام بنده کارگر ساختمانی ام و در حین کار از پله سقوط کرده و از ناحیه پا دچار آسیب دیدگی شدید شدم و تحت عمل جراحی قرار گرفتم با توجه به شکایت بنده علیه کارفرما و پیمانکار نظر کارشناس 20درصد کارفرما و 30درصد پیمانکار و 50 درصد منو مقصر اعلام کرده به خاطر سهل انگاری در کار 50 درصد مقصر شناخته شدم، و لازم به ذکر است که ساختمان بیمه نبوده با توجه به ابلاغیه بنده میتوانم اعترض نسبت به رأی کارشناس داشته باشم، سوأل بنده از اساتید محترم این است که آیا به رأی کارشناس اعتراض کنم یا نه؟ لطفا راهنمای کنید

پاسخ ها :

پرسشگر :

لطفا راهنمای کنیدمن اصلا نمیدونم چه کاربایدکنم متشکرم

پرسشگر :

لطفا راهنمای کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توانید اعتراض نمایید اما در بسیاری از موارد این رای تایید می شود