مشاوره حقوقی رایگان - اسناد عادی

با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم در صورت صحت امضاء در اسناد عادی(قولنامه) می توان نسبت به محتوای آن تعرض کرد؟ تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بستگی داره بزرگوار
خط مهر اثرانگشت دراسنادعادی قابل انکار وتردید و ادعای جعل هستند ولی دربرخی موارد اسنادعادی اعتبار اسنادرسمی راپیداکرده ودیگر نمیتوان اظهارانکاروتردید کرد منظورتان از صحت امضا چیست؟