مشاوره حقوقی رایگان - حق ریشه یا نسق

ما یه باغ با سند رسمی داریم که از 50 سال پیش در اختیار یک نفر بوده هیچ اجاره ای پرداخت نکرده و هیچ قراردادی بین ما نبوده
سالها به علت مشکلات خانوادگی باغ و رها کرده بودیم ولی ایشان دیوارهای باغ رو خراب کردن در باغ رو برداشتند و رفت امد کردند چندی قبل درخواست تخلیه با عنوان غصب باغ توسط این فرد دادیم ایشان شکایت دریافت حق ریشه و نسق کرده اند ایا این حق با ایشان داده میشود؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قابل پیش بینی نیست و هر احتمالی ممکن است ، لازم است بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قابل پیش بینی نیست و هر احتمالی ممکن است