مشاوره حقوقی رایگان - انسداد چک

باسلام
من جهت خرید موتور 40م نقد ویک چک 5میلیونی به تاریخ یکماه بعد دادم ایشان هم قولنامه نوشتن در تاریخ چک سند تحویل بدن وچک رابگیرین الان موعد فرارسیده ولی طرف سند تحویل نمیده ومیگه دوماه دیگه شرکت میده الان بنده میتونم جلوی چک را بگیرم که نتونه پول بگیره؟????

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

میتونید به بانک مراجعه کنید و درخواست عدم‌ پرداخت چک‌ را به بانک بدهید و بعد به دادگاه مراجعه کنید و دادخواست بدهید. برای مشاوره بیشتر تماس

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید به بانک مراجعه و درخواست عدم پرداخت چک را به بانک بدهید ،نیازبه به گفته گودارد از طریق پنل مشاور تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر شرط پرداخت در مبایعه نامه نوشته شده باشد ایشان حق وصول تا دادن سند را ندارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را مطرح نمایید مگر