مشاوره حقوقی رایگان - دادن آدرس به اقوام

یکی از اقوام ما ساکن شهرستان است و میخواهد ماشین با پلاک تهران داشته باشد از من خواسته آدرس منزل خودم را که تهران است بدهم، آیا برای من مسئولیت قانونی دارد؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.خیر .چون خودرو و پلاک ملاک عمل برای مسولیت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرفاً بابت ثبت نام و اخذ پلاک تهران میباشد البته پلاکی که ثبت می گردد به آدرس شما خواهد بود و هرگونه تخلف راهنمایی رانندگی ارتکاب جرم با این پلاک به آدرس منزل شما ابلاغ خواهد شد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

فقط آدرس به تنهایی کافی نیست باید اجاره نامه با کدرهگیری داشته باشد.