مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت وکالت تعویض پلاک خودرو

با سلام و احترام
بنده خودرویی را از شخص دومی خریداری نمودم که ایشون تمام حق وکالت و به بنده انتقال داده اند خودرو بنده به دلیل خرابی موتور و تعویض سیلندر فعلا قادر به حرکت نبوده و هنوز سیلندر خودرو توسط ایرانخودرو تحویل نگردیده است.که با توجه به اینکه مهلت تعویض پلاکم تمام گردیده است آیا جهت تعویض پلاک با توجه به شرایط فوق نیاز به انجام چه کارهایی می باشم.با تشکر از راهنمایی شما مشاوران عزیز

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید وکالت جدید از شخصی که پلاک و سند به نام ایشان است اقامه نمایید