مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

وکالت فروش ماشین گرفتم و برای تعویض پلاک بهم وقت داده که از تاریخ مهلت گذشته من تعویض پلاک نکردم الان می‌خوام ماشین رو بفروشم میتونم وکالت فروش ماشین رو که بنام خودمه باطل کنم و به اسم خریدار جدید وکالت بگیرم لطفاً راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این کار مستلزم این امر است که از جانب فروشنده اصلی وکالت نامه جدید تنظیم شود.

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر وکالت شما وقتش گذشته باشد وفقط وقت آن تا تعویض پلاک بوده باشد باید وکالت را تمدید کنید یا از فروشنده وکالت جدید برای خریدار اخذ نمایید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با همان وکالت فروش اگر حق توکیل داشته باشید می توانید به خریدار جدی وکالت دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با رضایت صاحب خود را این امر امکان پذیر است

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر فروشنده موافقت کنن دوبار وکالت بدن بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مهلت وکالت گذشته باشه باطل میشه می توانید وکالت جدید به نام خود یا خریدار بگیرید.
اگر به نام خودتون بگیرید می توانید در وکالت‌نامه حق توکیل به غیر را قید کنید در این صورت می توانید به هر کسی که خواستید منتقل کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید به خریدار وکالت دهید
در صورت ابطال باید فروشنده به خریدار وکالت بدهد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله ميتوانيد به نام خريدار وكالت اخذ نماييد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بله ، مالک قبلی میتواند مجدداً به شخص خریدار وکالت دهد .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که فروشنده اصلی به شماوکالت جدیدبدهندامکانپذیرمی باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط میتونی تا پایان مدت قبلی تفویض وکالت کنی