مشاوره حقوقی رایگان - وصول سفته

سلام
گفتن برای وصول سفته برم دفتر خدمات الکترونیک قضایی، اونجا رفتم گفتن واخواست برای چی می خوای بزنی، دادخواست مطالبه وجه سفته بزن و گفتن همین کافیه. بدون زدن واخواست چه اتفاقی می افته؟ میشه راهنمایی بفرمایید درست بهم گفتن یا خیر؟
می خوام بهترین مسیر رسیدن به وجه و برم ضمن اینکه اگر ممکنه در صورت عدم پرداخت هم بتونم حکم جلب بگیرم.

پاسخ ها :

معصومه  جعفري دودران

معصومه جعفري دودران :

با سلام. اگر سفته ها را واخواست کنید این امتیاز را دارد که می توانید بدون دادن خسارت احتمالی قرار تامین خواسته بگیرید. البته اگر اطمینان دارید که شخص صادر کننده سفته مالی دارد بهتر است که خودتان وجه خسارت احتمالی را پرداخت کنید و تا قبل از ابلاغ به نامبرده مال وی به میزان بدهی اش توقیف گردد و شما زودتر به خواسته تان برسید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
سفته ازاسنادتجاری است که واخواست سفته مثل گواهی عدم پرداخت چک است البته واخواست هزینه دارد ولی باواخواست کردن سفته یکسری امتیازاتی برای دارنده سفته درپی دارد مثلا درصدور قرارتامین خواسته و اصول حاکم براسنادتجاری اصل عدم توجه ایرادات نسبت به اشخاص ثالث و درمورد شکایت از ظهرنویسان سفته بدون واخواست مثل یک کاغذ وبرگه عادی است