مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین وکالتی

سلام خسته نباشید بنده سال 91 زمینی وکالتی خریدم بعد گذشت چند سال متوجه شدم زمین 4 سال قبل از خرید من از طرف صاحب سند قطعی فروخته شده بوده مبایعه نامه و وکالت رسمی دارم چه شکایتی میتونم دادخواست بدم که به نرخ روز پول بگیرم یا عین رو با توجه به حدود 10 سال که گذشته و ثمن پرداختی من بی ارزش شده و اینکه فروشنده مستحق اللغیر بوده یا نه ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فروش مال غیر صورت گرفته است و مجازات حبس خواهد داشت و شما باید ابتدا شکایت فروش مال غیر را مطرح نمایید و سپس دادخواست خود را ارائه نمایید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،شما ابتدا شکایت فروش و انتقال مال غیر را علیه فروشنده تقدیم دادسرا کنید(مشروط براینکه از زمان اطلاع شما،یک سال نگذشته باشد)،پس از محکومیت فروشنده، و قطعی شدن رای، دادخواست اعلام بطلان مبایعنامه و مطالبه ثمن‌ معامله و غرامت آن به نرخ روز را تقدیم دادگاه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید