مشاوره حقوقی رایگان - زمین وکالتی

سلام و عرض ادب من و دوستم 12 سال پیش یک قطعه زمین رو وکالتی که داخل دفتر اسناد رسمی وکالت خورده خریداری کردیم اون زمان مجوز ساخت نمی‌دادند برای همین صبر کردیم تا الان که یکی اومده میگه زمین مال منه کسی که زمین رو ازش خریدیم فوت کرده زمین اوقافی است کسی که اول وکالت زده به نام کسی که فوت کرده میگه زمین منه باید چکار کنیم ممنون از وقتی که میزارید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما زمین را در تصرف خود داشته باشید اگر مدعی ادعای خود را ثابت کرد می توانید علیه وراث فروشنده طرح دعوی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیازینیست اقدامی کنید اول باید اجازه دهید طرف مقابل طرح دعوی کند و بعد ما ببینیم ادعای طرف مقابل چیست بر اساس همان ادعا دفاع کنیم چیز کمی نیست