مشاوره حقوقی رایگان - درست انجام ندادن کار ساختمانی

سلام وقت بخیر چند وقت پیش از سایت یه لوله کش پیدا کردیم مشکل حمام نم دادن به سقف حمام طبقه پایین بود ایشون با بازدید از کار گفتن آب بندی مشکل داره و حلش میکنن با تضمین هزینه رو از ما گرفتن کار رو انجام دادن ولی فردای همون روز دوباره همون مشکل وجود داشت باهاشون تماس گرفتم گفتن مشکل از اب بندی نیست ما درست کار کردیم از چیز دیگه ای هستش این بار اومدن گفتن دیوار ها هم باید نده بشه همراه کف و دوباره اب بندی انجام بشه که هزینه دوبرابر سری پیش داره دوباره هزینه رو گرفتن و کار و انجام دادن ولی 1 ماه نشده سقف پایین دلمه کرده و اب بدتر از دفعه های قبل نشتی داره با تعمیر کار تماس گرفتم گفتن مشکل از کار من نیست با بد دهنی و دیگه جواب تلفن بنده رو نمیدن
فقط رسید واریز پول به حسابشون و شماره کارت بانکی و شماره تماس ایشون رو دارم همراه با 4 شاهد که در جریان کار ایشون بودن
ایا میتونم کاری انجام بدم و شکایت کنم از ایشون که هزینه ای که بابت کاری که انجام ندان برام و برگردونم و این ایا میتونم خسارت از ایشون بگیرم ؟ ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

کار ساختمانی عدم انجام کامل تعهد