مشاوره حقوقی رایگان - پلمب کردن منزل موروثی توسط یکی از دختران

سلام بنده حدودا 12 ساله در زیر زمین منزل پدری که برای نگهداری مادرم که در طبقه بالا سکونت داست زندگی میکنم مادرم حدودا سه ماه پیش رحمت خدا رفت و تمام وسایل خونه مادرم را فروختند و بطور مساوی بین دختر پسرها تقسیم کردند و گفتند وسایل مساوی تقسیم میشود. امروز خواهرم امد و گفت چرا خانه مادر را جارو و تمیز نمیکنید و میخاهد برود و درخاست پلمپ خانه را بدهد سوال من اینه ایا من که در زیرزمین زندگی میکنم میتواند خانه را پلمپ کند یانه ممنونم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، خانه را نمی تواند پلمپ کن ولی می تواند بابت مهرو موم،پلاک ثبتی را توقیف کند و دادخواست خلع ید مشاعی را مطرح ودر نهایت،پس از رای قطعی،خانه تخلیه ولی به کسی تحویل نمی شه، وهمچنین می توانداز دادگاه، در خواست فروش نماید.