مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراث

با سلام خدمت
وکلای عزیز
بنده مادرم در سال 97فوت فوت شد
پدر بزرگم در سال 50 و مادر بزرگم در سال 84
مادرم داری 5خواهر و یک برادر بود که دایی بنده هم در سال 95فوت شد
بنده بعد از فوت مادرم در خواست انحصار وراثت کردم چون از سال 50که پدر بزرگم فوت شده اموال و دارائیهای پدر بزرگم را تقسیم نکرده اند و تمامی اموال منقول و غیر منقول در اختیار دایی آم بوده و ابلاغیه ای تحت عنوان نظر نهایی دادگاه حل اختلاف به دستم رسید .. که اموال بعد از ازدواج مادرم را چگونگی تقسیم بین پدر و 3برادر دیگر را توضیح دادند اما در مورد اموالی که از پدر بزرگم وجود دارد اشاره ای نکرده است.
سئوالم اینه که باید در مورد اموال مادرم نسبت به سهم پدر بزرگم هم در خواست انحصار وراثت کنم یا خیر ؟ یا همین یک درخواست کافی است و سئوال دیگر اینکه مر حله بعد کار بنده چیست و باید به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

حتما باید درخواست انحصار وراثت پدربزرگتون رو بکنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خداوند رحمت کند باید انحضار وراثت اخذ شود