مشاوره حقوقی رایگان - حقوق -بيمه

باعرض سلام وادب خدمت دوستان. بنده از سال 96تاکنون به صورت پاره وقت دهيار وبه صورت تمام وقت در يکي از بخشداري ها تابعه درامور شوراها ودهياري ها .دفترداري.اموراداري وغيره دارم فعاليت مي کنم واز آنجايي که اين بخشداري نه بيمه و نه حقوق برامون پرداخت نميکنه وبنده هم هيچ قرارداري بامن نبستن وطي چندين بار از طريق بخشداري به فرمانداري واز آنجا به استانداري در مورد بکارگيري وجذب بنده نامه ومکاتباتي صورت گرفته ولي متاسفانه جواب نميدهند ودر حال حاضر گواهي هايي از بخشداران سابق وفعلي و ادارحات آن بخش مهر وامضا گرفته ام آيا در ديوان عدالت اداري راي به نفع بنده هم داده خواهد شد ياخير ممنونم اگه جوابموبدين

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،شما اگر مدعی حقی هستید باید از طریق هیئت تشخیص اداره کار اقدام کنید،

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید پیگیری کنید
نتیجه قابل پیش بینی نیست