مشاوره حقوقی رایگان - پارک ماشین در کوچه بن بست

با سلام
منزل ما انتهای یک کوچه بن بست قراردارد که در طول کوچه چند خانه که درب ورودی آنها به کوچه بن بست می باشد . با هزینه خودمان قسمت انتهای کوچه را ترمیم و بتن ریزی کردیم . حال بعضی همسایه ها ماشین خودرا دقیا جلوی درب منزل ما پارک میکنن و ادعا میکنن بن بست برای همه است .آیا این ادعا درست است و با توجه به اینکه ما در انتهای بن بست هستیم آیا می توانیم متنهی در وسط کوچه بن بست بگذاریم که ماشینی به انتهای بن بست نیاید.لازم به ذکر است عرض کوچه درحدود نیم متر از عرض ماشین سواری بیشترمی باشد.
ممنون از شما عزیزان

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،درکوچه بن بست وغیر بن بست کسی حق ندارد مزاحم عبور و مرور دیگرانی که حق عبور دارند بشوند وعمل آنان،جرم است