مشاوره حقوقی رایگان - حادثه

خانمی که کارگر بنده بود از پشت ماشین وانت به بیرون پرت شده و دست و سرش ضربه خورده من راننده نبودم ماشین هم به نام من نیست این خانم از من شکایت کرده
حتی این حادثه بیرون از زمین کشاورزی بنده موقع پیاده شدن کارگر ها اتفاق افتاده حتی شماره پلاک ماشین هم ندارن تنها چن شاهد وجود داره ماشین هم امانت بوده پیش من
میخاستم بدونم من باید دیه این خانم ک از پشت ماشین افتاده پرداخت کنم ؟؟؟ همچنین من خبر نداشتم که ماشین دست این آقا بوده وحتی گواهی نامه ندارد

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

درودبرشما :
طبق قانون، مسبب حادثه مقصراست و بایستی پاسخگو باشد.
البته پاسخ دقیق به شما، نیازمندکسب اطلاعات دقیق‌ترازشما می‌باشد.
موفق باشید.