مشاوره حقوقی رایگان - کیفری و مجازات

با سلام مجازات فروش مال غیر حبس هست؟

پاسخ ها :

مجازات فروش مال غیر فروش مال غیر

سوالات مرتبط

مجازات فروش مال غیر
اگر محرز شود فرد فروش مال غیر کرده و دزده چه حکمی میدن بهش مبلغ دزدی هم بالای دویست میلیون است...
فروش مال غیر
جزای فروش مال غیر مبلغ 200 تومان، که مدارک عدم سو نیت داریم چی هست؟ ممکنه حبس نباشه؟...
فروش مال غیر
سلام مجازات فروش مال غیر که دویست میلیونه ایا جایگزین حبس هم ممکنه باشه و حبس نشن؟...
فروش مال غیر
مجازات فروش مال غیر چیست !؟ آیا فروش ملک 1000متری که یک سوم ان منابع ملی استعلام گرفته شد توسط خریدار بعد سه ایا فروشنده باید خسارت بدهد...
فروش مال غیر
فردی بدون اجازه زمین پدر بنده را فروخته است و ما از او به جرم فروش مال غیر شکایت کرده ایم . قانونا حکم این فرد چیه . ایا زندانی دارد ؟ ایا قاضی می تواند زندانی ندهد؟...