مشاوره حقوقی رایگان - مجازات فروش مال غیر

اگر محرز شود فرد فروش مال غیر کرده و دزده چه حکمی میدن بهش مبلغ دزدی هم بالای دویست میلیون است

پاسخ ها :

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
حبس ، جزای نقدی به میزان مالی که برده است، رد مال در حق صاحب آن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجازات فروش مال غیر ، حبس و رد مال می باشد و با این مبلغ جز جرایم غیر قابل گذشت هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که فروش مال غیر محکوم شود به مجازات کلاهبرداری محکوم خواهد شد که مجازات آن حبس و جزای نقدی و رد مال است.
با توجه به اینکه مبلغ از صد میلیون بیشتر است جرم قابل گذشت نمی باشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب فروش مال غیر جرمی باشد و در حکم کلاهبرداری ست مجازات آن حبس و جزای نقدی با توجه به مال ربوده شده ازت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فروش مال غیر با سرقت متفاوت ‌‌و مجازات ان متفییر است . باید دید کدام یک از جرایم فوق واقع شده

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مجازات کلاهبرداری شامل وی می شود، رد مال، جزای نقدی و حبس