مشاوره حقوقی رایگان - معنی قرار موقوفی تعقیب در دو فقره حبس ده سال چیست

سلام. متهمی که به مشارکت در دو فقره سرقت مقرون به ازار به تحمل دو فقره ده سال حبس باشد. و مشارکت و انجام 39 فقره سرقت به تحمل چهار و نیم سال حبس و 110 ضربه شلاق باشد... حال با گذشت و رضایت نامه دو نفر از شکات که مقرون به ازار بوده طی اقرار نامه شکات .. حال قاضی برای آن دو فقره سرقت مقرون به آزار قرار موقوفی تعقیب صادر گردیده این به معنی ان است که دو فقره حبس ده سال اجرا نمیشود؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله موقوفی تعقیب به این معناست که نسبت به اتهام انتسابی دیگر رسیدگی متوقف می شود